Sweet chilikip met spitskool lente-ui en wokrijst

Sweet chilikip met spitskool lente-ui en wokrijst

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle Sweet chilikip met spitskool en lente-uitjes geïnspireerd op de Aziatische keuken. Geserveerd met wokrijst en een vleugje basilicum. Verleidelijk lekker!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Sweet chilikip met spitskool lente-ui en wokrijst op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in plakjes. Snijd de spitskool en de lente-uitjes in dunne reepjes.
  2. Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak hierin de kipfilet gedurende 8 minuten. Voeg vervolgens de spitskool en lente-uitjes toe en wok deze gedurende 3 minuten mee. Voeg daarna de woksaus toe en wok gedurende 2 minuten.
  3. Verhit ondertussen in een hapjespan een scheutje olie en bak hierin de rijst. Schep vlak voor het serveren de basilicum erdoor.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Spitskool