Heerlijke horeca maaltijd salade

Heerlijke horeca maaltijd salade

Smulweb imageSmulweb

Deze horeca maaltijd salade is perfect om op voorraad te hebben en snel op tafel te zetten. Stamp de aardappelen fijn, voeg het vlees, ham, augurken en uien toe tot een verrukkelijke mix, meng dit met salade, mayonaise en kruiden.

120 min bereiden

hoofdgerecht

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Heerlijke horeca maaltijd salade op tafel.

  1. Kook de aardappelen en het vlees goed gaar. Kook de eieren hard.
  2. Doe de aardappelen in een grote soeppan of kom en stamp ze fijn met een stamppotstamper.
  3. Snijd het vlees, augurken en uien fijn in de keukenmachine. Voeg dit toe aan de gestampte aardappelen en snijd de ham in kleine blokjes. Voeg dit toe aan de pan en roer en stamp alles goed door.
  4. Voeg de kant-en-klare vleessalade, mosterd, kruiden en mayonaise toe en meng alles goed door elkaar. Zet de pan of kom een nacht in de koelkast zodat de kruiden er goed in kunnen trekken.
  5. Haal de kom de volgende dag uit de koelkast en maak de salade op een grote platte schaal. Strijk hem mooi glad en doe er een laag mayonaise over.
  6. Bestrooi de salade met paprikapoeder en gedroogde peterselie. Halveer de eieren en leg deze bovenop de salade.
  7. Garneer de salade met verse rauwkost en fruit uit blik naar eigen fantasie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade