Zeebaars aardappel tomaat

Zeebaars aardappel tomaat

Smulweb imageSmulweb

Aardappelen, tomaatjes en zeebaarsfilets bereid samen voor de lekkerste zeebaars aardappel tomaat uit de oven. Bestrooi met ansjovisjes en zwarte peper en geniet van een prikkeling van smaken!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zeebaars aardappel tomaat op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en halveer de tomaatjes. Knijp de pitjes en het vocht eruit en was de takjes rozemarijn.
  2. Kook de aardappelen in kokend water met zout gaar, maar stevig. Giet ze af en laat ze afkoelen.
  3. Snijd de aardappelen in plakken van 5 mm dik. Druppel de olijfolie in een braadslede en leg er de aardappel en de tomaatjes in. Leg de rozemarijn erop en bestrooi alles met zout en peper.
  4. Leg de zeebaarsfilets erop en leg op elke filet 2 ansjovisjes. Strooi er zwarte peper over en sprenkel er olijfolie over. Zet de braadslede 6 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Schenk de wijn erbij en zet alles nog 6 minuten terug in de oven.
eet smakelijk