Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Zeebaars aardappel tomaat op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en halveer de tomaatjes. Knijp de pitjes en het vocht eruit en was de takjes rozemarijn.
- Kook de aardappelen in kokend water met zout gaar, maar stevig. Giet ze af en laat ze afkoelen.
- Snijd de aardappelen in plakken van 5 mm dik. Druppel de olijfolie in een braadslede en leg er de aardappel en de tomaatjes in. Leg de rozemarijn erop en bestrooi alles met zout en peper.
- Leg de zeebaarsfilets erop en leg op elke filet 2 ansjovisjes. Strooi er zwarte peper over en sprenkel er olijfolie over. Zet de braadslede 6 minuten in de voorverwarmde oven.
- Schenk de wijn erbij en zet alles nog 6 minuten terug in de oven.