Goudbrasem of zeebaars in de oven

Goudbrasem of zeebaars in de oven

Smulweb imageSmulweb

Goudbrasem of zeebaars in de oven met knoflook, peterselie, witte wijn en een crispy korstje van aluminiumfolie. Een must-try voor de visliefhebber!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Goudbrasem of zeebaars in de oven op tafel.

  1. Kies een vis p.p. en laat de buikholte leeghalen.
  2. Vul de buikholte met knoflook, peterselie, peper en zout. Leg de vissen op een stuk aluminiumfolie.
  3. Houd de vissen op hun kant, schenk een scheutje witte wijn in de buikholte en vouw de folie stevig dicht.
  4. Probeer de pakketjes min of meer rechtop, met de buikholte naar boven, in de ovenschaal te zetten.
  5. Zet de vissen in een voorverwarmde oven van 180 °C en laat ze ca. 20 minuten garen.
eet smakelijk