Pompoenpuree met salie en creme fraiche

Pompoenpuree met salie en creme fraiche

Smulweb imageSmulweb

Met pompoenpuree breng je de herfst in huis. Maak ‘m af met salie, creme fraiche en parmezaan en je hebt een heerlijk bijgerecht.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 10 Salieblad
  • 40 g Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pompoenpuree met salie en creme fraiche op tafel.

  1. Smelt boter in een wijde pan met zware bodem op laag vuur.
  2. Voeg salie toe wanneer de boter begint te schuimen en bak gedurende een minuutje.
  3. Voeg pompoenstukken en chili toe aan de pan en doe een deksel erop. Laat het ca. 20 minuten koken tot ze zacht zijn, af en toe roeren.
  4. Pureer de pompoen lichtjes.
  5. Roer er de parmezaan en creme fraiche door.
  6. Breng op smaak met zout en zwarte peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel