Key lime pie limoentaart

Key lime pie limoentaart

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Key Lime Pie limoentaart met een kruimelige bodem. Perfect voor bij de koffie of als dessert. Makkelijk te maken en binnen no-time klaar om op te smullen.

60 min bereiden

ontbijt

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 794 g Gecondenseerde melk

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Key lime pie limoentaart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170c/gas3.
  2. Voor de bodem, breek de biscuits en doe ze in een foodprocessor. Maal tot fijne kruimels. Voeg langzaam de gesmolten boter toe terwijl de motor draait.
  3. Doe dit mengsel in de taartvorm en druk het netjes op de bodem en tegen de randen. Bak dit in de oven ca. 20 minuten tot diep goudbruin en stevig. Laat afkoelen. Draai de oven terug naar 150c/gas2.
  4. Doe de eidooiers, gecondenseerde melk, limoensap en rasp in een glazen kom en mix tot alles goed gemengd is. Het mengsel zal vanzelf dikker worden.
  5. Schenk dit in de koude taartvorm en bak in een voorverwarmde oven va. 20-30 minuten. De vulling moet stevig aanvoelen maar toch nog een beetje zacht in het midden
  6. niet wiebelig. Laat dit volledig afkoelen.
  7. Dek af en laat het voor tenminste 1 uur in de koelkast
  8. beter is een hele nacht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel