- 794 g Gecondenseerde melk
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Key lime pie limoentaart op tafel.
- Verwarm de oven voor op 170c/gas3.
- Voor de bodem, breek de biscuits en doe ze in een foodprocessor. Maal tot fijne kruimels. Voeg langzaam de gesmolten boter toe terwijl de motor draait.
- Doe dit mengsel in de taartvorm en druk het netjes op de bodem en tegen de randen. Bak dit in de oven ca. 20 minuten tot diep goudbruin en stevig. Laat afkoelen. Draai de oven terug naar 150c/gas2.
- Doe de eidooiers, gecondenseerde melk, limoensap en rasp in een glazen kom en mix tot alles goed gemengd is. Het mengsel zal vanzelf dikker worden.
- Schenk dit in de koude taartvorm en bak in een voorverwarmde oven va. 20-30 minuten. De vulling moet stevig aanvoelen maar toch nog een beetje zacht in het midden
- niet wiebelig. Laat dit volledig afkoelen.
- Dek af en laat het voor tenminste 1 uur in de koelkast
- beter is een hele nacht.