Salade met gebakken peer gorgonzola walnoten en gerookte h

Salade met gebakken peer gorgonzola walnoten en gerookte h

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke salade met gebakken peer, gorgonzola en walnoten. Krokant gebakken peerplakjes op een bedje van sla met smeltende kaas, geroosterde walnoten en gerookte ham. De honing-mosterddressing maakt het helemaal af!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Walnoten gepeld, ongezouten
  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Salade met gebakken peer gorgonzola walnoten en gerookte h op tafel.

  1. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in plakken. Bak ze met boter of margarine in een koekenpan goudbruin.
  2. Doe in de tussentijd de sla in een grote kom. Verbrokkel de kaas er overheen. Hak de walnoten grof en voeg deze aan de sla toe.
  3. Vermeng de dressing met de honing en sprenkel het over de sla. Breng op smaak met versgemalen peper en zout en meng voorzichtig door elkaar.
  4. Leg de dungesneden gerookte hamplakken op gekoelde borden naast de salade.
  5. Verdeel de warme peerplakjes over de salade en garneer het geheel met versgehakte peterselie of bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Fruit Kaas Peren