Kaastaart met philadelphia en speculaasbodem

Kaastaart met philadelphia en speculaasbodem

Smulweb imageSmulweb

Een stevige speculaasbodem met daarop een romige cheesecake van Philadelphia, suiker, bloem en eieren. De slagroom geeft het geheel een smeuïge finish. Lekker als nagerecht of voor bij de koffie.

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Kaastaart met philadelphia en speculaasbodem op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C. en bekleed de springvorm met bakpapier.
  2. Verkruimel de speculaasjes.
  3. Laat de boter even smelten in de magnetron.
  4. Vermeng de boter met de koekjes.
  5. Doe het koekjesmengsel in de springvorm en druk goed aan.
  6. Klop in een kom de kaas op met de suiker, de bloem en de eieren tot een glad geheel.
  7. Klop de slagroom in een andere kom, half stijf en meng deze vlot onder het kaasmengsel.
  8. Giet het mengsel over de koekjesbodem.
  9. Zet de taart ongeveer 45 minuten in de oven.
  10. De taart is klaar als hij een lichte kleur heeft en nog lichtjes beweegt in het midden.
  11. Zet de taart een nacht in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Cheesecake