Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Advokaat taart op tafel.
- Klop de boter met de suiker en vanillesuiker tot het romig is (minstens 5 min. met de mixer).
- Splits de eieren en klop de dooiers één voor één door de boter met de suiker (eiwit apart houden).
- Doe dan de advocaat hierdoor.
- Week de gelatine ongeveer 3 min. in ruim koud water en knijp deze uit en verwarm dit met een paar eetlepels heet water. Voorzichtig door de massa kloppen.
- Klop de eiwitten met 1 theelepel suiker stijf en roer daarna met een METALLEN lepel door de massa.
- Klop de slagroom stijf met 2 theelepels basterdsuiker en roer deze ook door de massa.
- Bedek de bodem van de springvorm met de lange vingers en besprenkel deze met rum.
- Giet de massa in de springvorm en laat dit een paar uur opstijven in de koelkast.
- Snijd voorzichtig de randen los en versier de taart met slagroom en geraspte chocolade.