Makkelijke vegetarische loempias

Makkelijke vegetarische loempias

Smulweb imageSmulweb

Deze vegetarische loempia's zijn makkelijk te maken en heerlijk van smaak. Gevuld met spitskool, hazelnoten, taugé en koriander. Serveer ze met pittige chilisaus voor extra smaak.

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 7.5 g Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Makkelijke vegetarische loempias op tafel.

  1. Snijd de uitjes, knoflook, chilipeper en gember fijn.
  2. Fruit deze met een beetje olie in een koekenpan gedurende 5 minuten tot ze glazig zijn.
  3. Snijd ondertussen de spitskool in fijne reepjes.
  4. Voeg het gehakt en de spitskool toe en fruit dit 5 minuten totdat de kool gaar wordt.
  5. Voeg als laatste de gehakte hazelnoten, taugé en koriander toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.
  6. Neem een loempiavel, leg in een hoek enkele (4 tot 6) lepels vulling en rol deze op en plak hem dicht met een papje van maïzena en water.
  7. Herhaal dit tot de vulling op is.
  8. Frituur de loempia`s op 180°C goudbruin en serveer ze met zoete chilisaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vegetarisch