Bladerdeegworstjes

Bladerdeegworstjes

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk borrelhapje van bladerdeegworstjes gevuld met partyknacks. Met dit recept tover je binnen no-time een originele snack op tafel.

10 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bladerdeegworstjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en het blik met partyknacks uitlekken.
  3. Snijd de bladerdeeg schuin doormidden zodat je 2 driehoeken hebt.
  4. Leg in elk plakje 1 partyknack en rol ze op als croissants.
  5. Prik gaatjes in het bladerdeeg en bestrijk ze met ei.
  6. Zet de hapjes in de oven totdat ze goudbruin zijn, ongeveer 10 a 15 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bladerdeeg