Polpettone ripieno di spinaci

Polpettone ripieno di spinaci

Smulweb imageSmulweb

Probeer deze heerlijke Polpettone ripieno di spinaci uit de oven met ui, knoflook, spinazie, ham, mozzarella en gehakt gevuld. Een smaakvol Italiaans gerecht dat iedereen verrast!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Polpettone ripieno di spinaci op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Verhit olie in een grote koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Roerbak vervolgens de spinazie 1 minuut tot hij slinkt. Neem uit de pan, laat even uitlekken in een zeef en druk het vocht eruit.
  3. Meng het gehakt, de eieren, paneermeel, Parmezaanse kaas, oregano, zout en peper naar smaak en kneed goed.
  4. Rol het gehakt uit en beleg het met ham, mozzarella en spinazie. Laat aan het uiteinde een randje vrij. Rol het gehakt op tot een rol, druk het laatste stukje goed aan en leg de rol op een bakplaat met de naad naar onder.
  5. Bak de gehaktrol 20 – 24 minuten in de oven.
  6. Snijd de gehaktrol in dikke plakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees