Amandel bitterkoekjes

Amandel bitterkoekjes

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke amandel bitterkoekjes met een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant. Maak het deeg van amandelspijs met eiwit en spuit bolletjes op een bakplaat. Bakken en klaar! Perfect als tussendoortje bij de koffie of thee.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Amandel bitterkoekjes op tafel.

  1. Werk het eiwit door de spijs en spuit het meteen op een bakplaat met siliconenpapier. Gebruik een gladde spuit van 13 mm en spuit niet te grote bolletjes.
  2. Bevochtig de bovenkant van de bolletjes met een vochtige (schone) theedoek.
  3. Bak de bolletjes meteen op de aangegeven temperatuur.
  4. Laat de bolletjes na het bakken afkoelen op de plaat.
  5. Als de bolletjes vastplakken aan het siliconenpapier, leg dan een natte doek op een hete bakplaat en leg het vel met de bitterkoekjes daarop. Zodra de koekjes loslaten, haal je ze eraf en leg je ze op hun kop om te drogen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes Bitterkoekjes