Kiphachee met creme fraiche

Kiphachee met creme fraiche

Smulweb imageSmulweb

Kiphachee met crème fraîche, een heerlijk romig gerecht. Uien met basterdsuiker goudbruin fruiten, kipreepjes toevoegen tot deze gaar zijn. Vervolgens crème fraîche, verkruimelde bouillontablet en water toevoegen en zachtjes laten pruttelen. Serveer met zilvervliesrijst of mihoen en groente naar keuze.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kiphachee met creme fraiche op tafel.

  1. Verhit de olie in een wok (of braadpan) en roerbak de uien met de basterdsuiker goudbruin.
  2. Voeg de reepjes kip toe en roerbak ze 1 minuut mee.
  3. Voeg 1 dl water, de verkruimelde bouillontablet en de deme crème fraîche toe en breng al roerende aan de kook.
  4. Laat de hachee ca. 15 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Breng op smaak met zout and peper.
  6. Serveer met zilvervliesrijst of mihoen en groente naar keuze.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje