Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Panini paiano op tafel.
- Laat de oven voorverwarmen op 190 graden.
- Snij het brood in twee lagen, dus een boven- en onderkant. Snij het daarna nog eens in handzame stukken. Smeer het dik in met olijfolie, gebruik daarvoor een kwastje.
- Snij de tomaten in kleine platte halve schijfjes en verdeel ze over het brood. Snij de plakjes die over zijn klein en vul alle gaatjes op het brood op. Snij de bieslook in kleine stukjes en verdeel ze naar eigen smaak over de tomaten. Doe hetzelfde voor de basilicum.
- Kruid het geheel met zeezout en peper. Snij de bal mozzarella klein en leg deze over de basilicum, op die manier kan die niet verbranden en smelt de mozzarella over de tomaten en basilicum. Doe een beetje oregano over het brood.
- Besprenkel daarna het geheel met olijfolie waardoor de gedroogde oregano nat wordt en dus ook minder snel aanbrand. Strooi daarna Parmezaanse kaas over het geheel.
- Plaats alles in de oven gedurende 10 minuten op 190 graden. Eet smakelijk!