- 45 g Limoncello
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Limoncello taart op tafel.
- Neem een springvorm van 24 cm doorsnede, vet deze in met boter en bekleed dan geheel met bakpapier.
- Smelt de boter en vermaal de cantuccini in de keukenmachine, meng door elkaar. Dit is de bodem van de taart, leg die in de springvorm en druk hem goed egaal en plat.
- Rasp de schil van een citroen en pers beide citroenen uit. Zorg dat de schil ragfijn is (ook hier helpt een keukenmachine).
- Klop de eieren op met de suiker. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng (goed) door elkaar.
- Stort het mengsel in de springvorm.
- Bak de taart in een voorverwarmde oven op 160 graden hete lucht gedurende 50-60 minuten.
- Laat de taart uit de oven enigszins afkoelen, haal hem dan uit de vorm en bestrooi met poedersuiker.