Roergebakken broccoli met knoflook kruiden

Roergebakken broccoli met knoflook kruiden

Smulweb imageSmulweb

Met deze groene topper scoor je punten. Frisse broccoli, hartverwarmende gember en heerlijke kruiden in een wip omgetoverd tot een smaakvol gerecht. Roerbakken maar!

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Roergebakken broccoli met knoflook kruiden op tafel.

  1. Kook de broccoli beetgaar gedurende 3-4 minuten. Giet de broccoli af en zet opzij.
  2. Verhit olie in een wok (of diepe pan). Voeg geperste peper, komijn en mosterdzaad toe. Roerbak deze kruiden gedurende 1-2 minuten in de warme olie.
  3. Voeg vervolgens knoflook en gember toe. Roerbak gedurende 1-2 minuten, let op dat het niet verbrandt.
  4. Voeg de broccoli toe en roerbak alles gedurende 2-3 minuten. Blijf goed omscheppen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kruiden Broccoli