Andijvie met spek en krieltjes

Andijvie met spek en krieltjes

Smulweb imageSmulweb

Andijvie met spek en krieltjes. Knapperige andijvie gecombineerd met zachte spekjes, aardappeltjes en kruiden. Perfect als bijgerecht of als hoofdgerecht. Een heerlijke aanvulling op jouw avondmaal.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Andijvie met spek en krieltjes op tafel.

  1. Was de andijvie en laat goed uitlekken. Snipper de schoongemaakte ui en de knoflook.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en laat de spekreepjes kort bakken. Schep er de ui en de knoflook door en laat omscheppend een paar minuten meebakken.
  3. Laat de krieltjes meebakken tot ze goed zijn doorgewarmd (ze hoeven niet te kleuren).
  4. Bestrooi met tijm en wat zout en peper. Schep er de andijvie door.
  5. Roerbak kort
  6. de groenten moeten knapperig blijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Andijvie Krieltjes Speklap