Sambal goreng boerenkool (met vis)

Sambal goreng boerenkool (met vis)

Smulweb imageSmulweb

Met deze sambal goreng boerenkool met vis maak je gegarandeerd indruk op je familie of vrienden! Met een kleine hoeveelheid olijfolie, laos, trassi, knoflook en sambal zet je binnen een mum van tijd een smakelijk gerecht op tafel.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Boerenkool

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Sambal goreng boerenkool (met vis) op tafel.

  1. Fruit de ui in een klein beetje olijfolie.
  2. Voeg de (ontdooide) kabeljauwfilet toe en prak deze met een vork in kleine stukjes.
  3. Voeg de laos, trassi, knoflook en sambal toe.
  4. Voeg de boerenkool toe en voeg wat water toe zodat de boerenkool net onder water staat (niet teveel, want de boerenkool moet bijna droog koken).
  5. Voeg het bouillonblokje toe en breng dit aan de kook.
  6. Zet het vuur laag als de boerenkool kookt en laat het zachtjes doorkoken totdat de boerenkool gaar is en het zo goed als droog gekookt is.
  7. Roer regelmatig goed door zodat de vis goed door de boerenkool komt en smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Groente Boerenkool