Pasta met tonijn en boursin cuisine

Pasta met tonijn en boursin cuisine

Smulweb imageSmulweb

Pasta met tonijn en Boursin Cuisine, heerlijk romig van smaak. Met spekjes, champignons, ui en fijngehakte peterselie. Bestrooi met kaas en je hebt een perfecte zomerse maaltijd op tafel staan.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Pasta met tonijn en boursin cuisine op tafel.

  1. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Ui in halve ringen snijden. Tonijn uit laten lekken.
  2. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing.
  3. Verhit de olie in een braadpan en bak de spekjes hier in op matig vuur.
  4. Voeg de gesneden champignons toe en bak deze kort mee. (2 Min)
  5. Voeg de ui toe en bak deze ook nog even mee. (3 Min)
  6. Voeg de uitgelekte tonijn toe en roer het door. (2 Min)
  7. Roer nu de Boursin cuisine samen met de fijngehakte peterselie door het gerecht en warm het door.
  8. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
  9. Meng de pasta met de saus en serveer het. Naar wens met kaas bestrooien.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas