Amuse gerookte wilde zalmrolletje met palingmousse

Amuse gerookte wilde zalmrolletje met palingmousse

Smulweb imageSmulweb

Verras je gasten met deze amuse van gerookte wilde zalmrolletje gevuld met palingmousse. Makkelijk te maken met limoensap en -rasp voor net dat beetje extra frisheid.

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Palingfilet

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Amuse gerookte wilde zalmrolletje met palingmousse op tafel.

  1. Zet alle ingrediënten klaar en haal de keukenmachine erbij.
  2. Leg de zalmfilet op folie op een koele plek.
  3. Pureer de paling, boter, peper, limoensap en rasp in de keukenmachine
  4. niet te lang, het geheel moet wat grof blijven. Heb je geen keukenmachine, prak dan alles goed door elkaar.
  5. Maak een rolletje van de mousse en leg dit horizontaal op de zalm.
  6. Maak er een mooie rol van en wikkel het in folie.
  7. Leg het rolletje vervolgens 15 minuten in de koelkast om op te stijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses