Runder saucijzenbroodjes

Runder saucijzenbroodjes

Smulweb imageSmulweb

Een snack bij de borrel, een lekker hapje tussendoor: deze stokjes van bladerdeeg met runder saucijzen komen altijd van pas. Goed van smaak en snel te bereiden, zo staat er in no-time iets op tafel.

15 min bereiden

borrel

30 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Runder saucijzenbroodjes op tafel.

  1. Plakjes bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 graden Celsius.
  2. Leg op elk plakje bladerdeeg 1/3 deel van een saucijs en rol het bladerdeeg op. Verdeel het in 2 stukken en leg de broodjes op de met bakpapier beklede bakplaat met de vouw naar beneden.
  3. Bestrijk de broodjes met eidooier en bak deze gedurende circa 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven, tot de hapjes mooi goudbruin zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Broodjes