Kaasbroodjes van bladerdeeg lekker en gemakkelijk

Kaasbroodjes van bladerdeeg lekker en gemakkelijk

Smulweb imageSmulweb

Zin in een lekker en gemakkelijk tussendoortje? Maak dan deze kaasbroodjes van bladerdeeg! De krakend verse bladerdeeg wordt gevuld met blokjes kaas en daarna bestreken met eidooier en geraspte kaas. Heerlijk als snack of als lunch met een kop soep.

15 min bereiden

borrel

20 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kaasbroodjes van bladerdeeg lekker en gemakkelijk op tafel.

  1. Laat plakjes bladerdeeg ontdooien en snijd ze vervolgens door midden.
  2. Leg op elke reep een blokje kaas en bestrijk de zijkanten van het bladerdeeg met eidooier.
  3. Vouw het bladerdeeg dubbel en druk de randen goed aan. Knip vervolgens de bovenkant een paar keer in met een schaar.
  4. Bestrijk de bovenkant met de resterende eidooier en bestrooi met geraspte kaas.
  5. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  6. Leg de "broodjes" met de naad naar beneden op een bakplaat en bak ze in het midden van de oven gedurende ongeveer 20 minuten, tot ze goudbruin zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bladerdeeg