Ravioli met kaas-citroensaus

Ravioli met kaas-citroensaus

Smulweb imageSmulweb

Ravioli met kaas-citroensaus is een smaakvol gerecht met een zacht romige textuur, verrijkt met de frisse smaak van citroen. Perfect voor een snelle en makkelijke maaltijd!

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ravioli met kaas-citroensaus op tafel.

  1. Was de citroen en wrijf droog. Haal er een eerste laagje zeer fijne schil af. Rasp de tweede laag schil eraf.
  2. Kook de ravioli in gezouten water met wat citroensap.
  3. Breng de room aan de kook met de tweede laag schil. Meng er de verbrokkelde gorgonzola door. Neem van het vuur.
  4. Meng de eierdooier met 1 eetlepel van de room-kaasbereiding en meng door de rest van de bereiding, van het vuur af. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Laat de ravioli uitlekken. Overgiet met saus en versier met bieslook, pijnboompitten en citroenschil.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta