Kip met zongedroogde tomaten en zwarte olijven

Kip met zongedroogde tomaten en zwarte olijven

Smulweb imageSmulweb

Kip met zongedroogde tomaten en zwarte olijven. Heerlijk gekruid met sambal oelek en rozemarijn. Geserveerd met verse gesneden basilicumblaadjes.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 5 takjes Basilicum (takje)
  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kip met zongedroogde tomaten en zwarte olijven op tafel.

  1. Verhit olie en boter in een pan met een deksel.
  2. Smeer de kipfilet in met peper en zout en laat aan beide kanten goed bruin worden.
  3. Voeg water, room en kippenbouillon toe. Voeg ook de reepjes zongedroogde tomaat, rozemarijn en sambal oelek toe en laat ca. 15 minuten sudderen met de deksel erop.
  4. Voeg als laatste de gesneden olijven en gehakte basilicumblaadjes toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente