Zuurkool en zalm

Zuurkool en zalm

Smulweb imageSmulweb

Een winterse stamppot met een verassende touch! Kook de aardappels en zuurkool. Druk de aardappels door een pureetang en meng met de zuurkool. De mix met zoveel kookroom totdat je een mooie stamppot krijgt. Fijn gesneden gerookte zalm en geraspte appel toevoegen en door elkaar mengen. Kruid de zalmfilets met zout en peper, licht bestrooien met wat bloem en bakken in een beetje olie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zuurkool en zalm op tafel.

  1. Kook de aardappels en zuurkool.
  2. Druk de aardappels door een pureetang en meng met de zuurkool. Voeg zoveel kookroom toe totdat je een mooie stamppot krijgt.
  3. Snijd de gerookte zalm fijn en meng samen met de geraspte appel door de stamppot.
  4. Kruid de zalmfilets met zout en peper, licht bestrooien met wat bloem en bakken in een beetje olie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Zuurkool