Kip tikka masala (met gemengde paprika)

Kip tikka masala (met gemengde paprika)

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Kip Tikka Masala met gemengde paprika. Roerbak de paprika en kip met Pataks Tikka Masala saus voor goudbruine kleur en laat op laag vuur sudderen. Voeg cherry tomaten en koriander toe en serveer met rijst, naanbrood en mango chutney. Eet smakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kip tikka masala (met gemengde paprika) op tafel.

  1. Verwarm de olie in een grote braadpan of wok.
  2. Roerbak de paprika gedurende 3 minuten.
  3. Voeg de kipfilet toe en roerbak in ongeveer 5 minuten goudbruin.
  4. Voeg de Patak's Tikka Masala saus toe en laat 15 minuten op laag vuur sudderen.
  5. Voeg 2 minuten voor tijd de cherry tomaten toe en garneer met de koriander.
  6. Serveer met rijst, naanbrood en mango chutney.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte