Mediterrane pangasiusfilet

Mediterrane pangasiusfilet

Smulweb imageSmulweb

De mediterrane pangasiusfilet is een heerlijk visgerecht dat wordt bereid in olijfolie, ansjovis, rode ui, tijm en paprika. Voeg chilipoeder toe voor de spicy touch. Blus alles af met witte wijn en voeg groene olijven en kappertjes toe. Bon appetit!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Mediterrane pangasiusfilet op tafel.

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ansjovis, rode ui, tijm en paprika gedurende 5 minuten.
  2. Bestrooi de visblokjes met chilipoeder, zout en peper en bak de vis 3 minuten mee met de groenten.
  3. Blus het geheel af met witte wijn, voeg de groene olijven en kappertjes toe en breng alles op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden