Gevulde flapjes

Gevulde flapjes

Smulweb imageSmulweb

Verras je gasten met deze gevulde flapjes met stukjes kipfilet, prei en romige roomkaas. Lekker krokant gebakken in de oven en ideaal als hartig hapje op een feestje of gewoon als tussendoortje.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g kuikenborstfilet

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevulde flapjes op tafel.

  1. Laat het bladerdeeg ontdooien.
  2. Snijd de kippenborstfilet in kleine stukjes en bestrooi deze met peper, zout en paprikapoeder. Snijd de prei in dunne ringen en was ze.
  3. Bak de kipfilet in de boter rondom bruin en voeg vervolgens de preiringen toe. Smoor het geheel 7 minuten op laag vuur.
  4. Voeg de roomkaas toe en roer deze goed door het kip-prei mengsel.
  5. Verdeel het mengsel over de bladerdeegplakjes en klap ze dicht. Druk de randen goed aan.
  6. Bak de flapjes in een voorverwarmde oven op 220°C in 15 minuten gaar en bruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kruiden Gevogelte Stoofpotje Kaas Bladerdeeg