Veldsla met zongedroogde tomaatjes

Veldsla met zongedroogde tomaatjes

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere salade van veldsla met zongedroogde tomaatjes, rode ui, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. De dressing van olijfolie en balsamico azijn maakt het geheel af.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Veldsla met zongedroogde tomaatjes op tafel.

  1. Snipper de ui fijn, snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes en rooster de pijnboompitten in de koekenpan tot ze mooi bruin zijn.
  2. Doe de sla in een kom en voeg de andere ingrediënten eraan toe.
  3. Maak een dressing van olijfolie en een scheutje balsamico azijn en meng deze door de salade.
  4. Bestrooi tot slot met Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sla Veldsla