De ultieme (peterselie) aardappeltjes

De ultieme (peterselie) aardappeltjes

Smulweb imageSmulweb

De ultieme (peterselie) aardappeltjes zijn heerlijk gekruid met knoflook en peterselie. Een snel en eenvoudig bijgerecht dat altijd goed smaakt. Perfect geschikt voor bij bijvoorbeeld vlees of vis.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke De ultieme (peterselie) aardappeltjes op tafel.

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van ca. 2 centimeter.
  2. Snijd het knoflook van de peterselie fijn en meng het met zonnebloemolie in een mok.
  3. Vul een pan met water, voeg zout naar smaak toe en voeg aardappelen toe. Breng het geheel aan de kook.
  4. Giet de aardappelen af en giet het knoflook-olie mengsel over de aardappelen. Schud voorzichtig om. Laat de aardappelen even rusten en serveer. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden