Witte chocoladevlokken taart

Witte chocoladevlokken taart

Smulweb imageSmulweb

Heb je zin in iets zoetigs? Deze witte chocoladevlokken taart is perfect! Een overheerlijk kruimelige bodem met een smeuïge witte chocoladevulling en donkere chocoladevlokken. Maak nu deze luchtige verwennerij.

25 min bereiden

dessert

14 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Witte chocoladevlokken taart op tafel.

  1. Vet de springvorm in met bakspray of een beetje boter. Verkruimel de koekjes met de boter in een keukenmachine. Verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.
  2. Klop de Philadelphia Natuur, yoghurt, basterdsuiker en vanillesuiker tot een smeuïge massa. Maak de garde of kloppers goed schoon. Strooi de klopfix al kloppend door de slagroom en klop de slagroom goed stijf.
  3. Spatel de slagroom door het Philadelphia-mengsel. Vervolgens de witte chocoladevlokken en verdeel de vulling gelijkmatig over de bodem. Laat de taart minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
  4. Versier de taart vlak voor het serveren: bestrooi de taart met donkere of witte chocoladevlokken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart