Gerookte zalm rouleau

Gerookte zalm rouleau

Smulweb imageSmulweb

Deze gerookte zalm rouleau met geitenkaas en bieslook is perfect voor op een toastje of als voorgerecht. Een ware smaaksensatie waar je je vingers bij aflikt.

60 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gerookte zalm rouleau op tafel.

  1. Leg de gerookte zalm plakken naast elkaar op 5 lagen folie.
  2. Roer de geitenkaas op kamertemperatuur met een eetlepel mayonaise en een eetlepel water met een garde glad. Smeer dit mengsel op de zalm en bestrooi het met gehakte bieslook.
  3. Rol het plastic met de zalm op, zodat de zalm als een spiraal opgerold wordt. Draai de uiteinden als bij een toffee rond en knoop deze vast.
  4. Plaats de rol een uur in de vriezer.
  5. Snijd de rol vervolgens in plakjes.
eet smakelijk