Varkensvlees met abrikozen saus (slowcooker)

Varkensvlees met abrikozen saus (slowcooker)

Smulweb imageSmulweb

Varkensvlees met abrikozen saus gekookt gedurende 6-8 uur op een lage stand in de slowcooker. Het vlees is heerlijk zacht en gemakkelijk te snijden in plakken. Voeg zout, peper en andere specerijen toe naar wens. Serveer dit gerecht op een schaal en geniet ervan!

15 min bereiden

hoofdgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 62.5 g Gedroogde cranberry's
  • 1800 g Varkensrollade mager

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Varkensvlees met abrikozen saus (slowcooker) op tafel.

  1. Bak het vlees in een braadpan op hoog vuur kort aan (en zout en wat peper). Gebruik hiervoor olijfolie of boter.
  2. Mix de ingrediënten in een kom en plaats de helft in de ingevette slowcooker. Voeg naar wens andere specerijen toe.
  3. Voeg het vlees toe en giet de rest van de saus over het vlees.
  4. Kook gedurende 6-8 uur op een lage stand of gedurende 3-4 uur op een hoge stand.
  5. Verwijder het vlees en laat het 10 minuten rusten. Snij het vlees vervolgens in plakken en leg deze op een schaal.
  6. Om de saus te verdikken: meng 2 eetlepels maïzena met 2 eetlepels water, roer goed door en voeg dit toe aan de slowcooker (of in een pan op het fornuis) en kook de saus op een hoge stand tot het dikker is geworden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Sauzen Abrikozen