Bastogne kersen toetje

Bastogne kersen toetje

Smulweb imageSmulweb

Dit Bastogne kersen toetje is een ware smaaksensatie met stijfgeklopte slagroom, kwark en kersen. Voeg daar nog wat verkruimelde Bastognekoeken aan toe en je hebt een heerlijke afsluiter van de maaltijd.

10 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bastogne kersen toetje op tafel.

  1. Voeg een handje suiker toe aan de slagroom en klop de slagroom stijf.
  2. Meng de kwark erdoorheen.
  3. Meng de kersen door het mengsel en voeg ook een scheutje sap toe.
  4. Verkruimel de Bastognekoeken door ze in een theedoek te wikkelen en vervolgens plat te slaan.
  5. Roer de koekkruimels door het slagroommengsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Desserts Kersen