Indoneschise slow cooker boter-kip

Indoneschise slow cooker boter-kip

Smulweb imageSmulweb

Slowcooker boter-kip met een pittige twist! Gegaard in kokosmelk, yoghurt en een melange van geurige kruiden. Heerlijk met een portie basmatirijst en verse koriander.

120 min bereiden

ontbijt

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 Kardemompeultjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Indoneschise slow cooker boter-kip op tafel.

  1. Smelt de boter en plantaardige olie in een grote koekenpan op matig vuur.
  2. Bak de kip, ui en knoflook gedurende ongeveer 10 minuten totdat de ui zacht is.
  3. Roer de kerriepoeder, currypasta, tandoori masala, garam masala en tomatenpuree tot er geen klontjes van tomatenpuree meer zijn. Doe dit mengsel in de slow cooker.
  4. Roer de kardemompeulen, kokosmelk en yoghurt erdoor en breng op smaak met zout.
  5. Kook op hoog vuur gedurende 4 tot 6 uur, of op laag vuur gedurende 6 tot 8 uur, tot de kip gaar is en de saus is gereduceerd tot de gewenste consistentie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Kruiden Pasta Zuivel Desserts