- 0.5 Rode peper
- 1 el Sesamolie
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Pikante roerbakgroenten met kleine gehaktballetjes op tafel.
- Meng het gehakt samen met het ei en chilisaus en breng op smaak met peper en zout. Vorm kleine gehaktballetjes en laat deze 3 minuten garen in kokend water. Spoel ze af met koud water en bewaar ze tot gebruik.
- Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat deze uitlekken en zet apart tot gebruik.
- Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de Chinese kool, wortel, champignons, paprika, Spaanse peper en boontjes. Voeg op het laatste moment de taugé en prei toe zodat deze knapperig blijven.
- Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar en giet dit over het groentenmengsel.
- Voeg gehaktballetjes en mihoen toe en verwarm het geheel. Serveer de roerbakgroenten met pikante gehaktballetjes in voorverwarmde diepe borden.