Ragout van zeevruchten

Ragout van zeevruchten

Smulweb imageSmulweb

Eet als een koning(in) met deze heerlijke Tagliatelle met ragout van zeevruchten, tuinerwtjes en citroenrasp. Bereid met dille en crème fraîche en klaar in slechts enkele stappen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Ragout van zeevruchten op tafel.

  1. Bereid de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
  2. Bak lente-uitjes en paprikarepen in olie tot ze glazig zijn.
  3. Voeg de ontdooide zeevruchten toe en verwarm gedurende 4 tot 6 minuten.
  4. Voeg de tuinerwtjes toe en verwarm ze eveneens.
  5. Voeg ten slotte citroenrasp en dille toe en roer zachtjes de crème fraîche erdoorheen.
  6. Breng op smaak met zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje