Artisjok amuse

Artisjok amuse

Smulweb imageSmulweb

Dit heerlijke Artisjok amuse is een perfect aperitief. De mousse gemaakt van artisjokharten en basilicum is zacht van smaak en smeuïg van structuur. Dit past perfect bij de gerookte parmaham.

25 min bereiden

borrel

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Artisjok amuse op tafel.

  1. Pureer de artisjokharten met 8 blaadjes basilicum met een keukenmachine of staafmixer. Voeg eventueel wat van de artisjokolie toe om de mousse smeuïger te maken. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  2. Snijd 4 dunne repen van de parmaham en leg de reepjes in de breedte over de lepels.
  3. Schep een beetje mousse op de ham en vouw de ham er overheen, zodat het een mooi pakketje wordt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Artisjok Amuses