Cocktail van laagjes makreel-salade en radicchio

Cocktail van laagjes makreel-salade en radicchio

Smulweb imageSmulweb

Deze cocktail is gelaagd met makreelsalade en radicchio. De makreel is verrijkt met lente-uitjes, zure room en limoensap. Breng op smaak met cayennepeper en zout voor een verrukkelijke smaak. Serveer in een glas met schijfjes limoen en voeg limoenschil toe voor decoratie.

25 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el Zure room
  • 45 g Radicchio

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Cocktail van laagjes makreel-salade en radicchio op tafel.

  1. Pluk de vis los en verwijder alle graatjes.
  2. Vermeng de makreel met de lente-ui, de zure room en limoensap en rasp. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
  3. Maak in een glas laagjes van de radicchio en de vissalade.
  4. Schil de limoenschil af zonder wit en snijd de schil in zeer dunne reepjes. Garneer hiermee de cocktail en maal er nog wat peper boven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Cocktails