Kipfilet met kaassaus en witte wijn

Kipfilet met kaassaus en witte wijn

Smulweb imageSmulweb

Mmm... kipfilet met een heerlijke kaassaus en witte wijn. Bak de reepjes kip goudbruin en maak intussen de saus. Roer scheutje voor scheutje wijn en 1 dl. water erdoor en voeg verkruimelde bouillontablet toe. Roer de kaas door de saus en schenk de saus over de kip en laat de saus goudbruin grilleren onder de grill. Zalig!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kipfilet met kaassaus en witte wijn op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in reepjes en bestrooi ze met zout en peper.
  2. Verhit 25 gr. boter en bak de kip goudbruin.
  3. Smelt intussen 25 gr. boter en roer de bloem erdoor.
  4. Roer scheutje voor scheutje wijn en 1 dl. water erdoor.
  5. Verkruimel het bouillontablet erboven en roer de kaas erdoor. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  6. Verwarm de grill. Schenk de saus over de kip, schuif hem onder de grill en laat de saus goudbruin grilleren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Sauzen