Gebakken zoete aardappel met koriander

Gebakken zoete aardappel met koriander

Smulweb imageSmulweb

Gebakken zoete aardappels met een Marokkaanse twist. Geroosterd in de oven met paprikapoeder en zeezout. Besprenkel met citroensap en koriander voor een heerlijke en verrassende smaak. Serveer als bijgerecht of als lichte maaltijd.

45 min bereiden

bijgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gebakken zoete aardappel met koriander op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 230 C.
  2. Meng in een braadslede de zoete aardappels met de olie, de paprikapoeder en 1 tl zeezout.
  3. Rooster de zoete aardappels in 30 minuten goudbruin.
  4. Schep het citroensap door de aardappels.
  5. Strooi de koriander erover.
  6. Serveer de zoete aardappels.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Zuurkool Zoete aardappelen