Knolselderijsalade met stukjes ananas

Knolselderijsalade met stukjes ananas

Smulweb imageSmulweb

Een verfrissende knolselderijsalade met sappige stukjes ananas. De salade is gemaakt met een frisse mayonaise dressing en is binnen een handomdraai gemaakt. Perfect als bijgerecht.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 230 g Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Knolselderijsalade met stukjes ananas op tafel.

  1. Schil de knolselder met een mes. Snijd eventueel in 4 als het een groot exemplaar is.
  2. Snijd julienne (reepjes) van de knolselderij met een mes of rasp. Meng er onmiddellijk de azijn en mayonaise doorheen.
  3. Snijd de ananas in stukjes en meng eveneens door de knolselderij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Ananas