Tagliatelle met geroosterde paprika tuinbonen en basilicumo

Tagliatelle met geroosterde paprika tuinbonen en basilicumo

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met geroosterde paprika, tuinbonen en basilicumolie. Verwijder de vliesjes door de boontjes er voorzichtig uit te knijpen. Bak de paprika en tuinbonen in een pan met tomaten. Voeg basilicumolie en pijnboompitten toe. Lekker met pasta!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tagliatelle met geroosterde paprika tuinbonen en basilicumo op tafel.

  1. Maal met een staafmixer basilicum met knoflook en 5 el olie fijn. Voeg peper en zout toe. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Zet basilicumolie en pijnboompitten even apart.
  2. Kook de tuinbonen in een pan met water en wat zout in ca. 5 minuten gaar. Giet ze af en spoel ze onder koud stromend water. Verwijder de grijze vliesjes door de boontjes er voorzichtig uit te knijpen (=dubbeldoppen).
  3. Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit intussen in een ruime koekenpan 1 el olie en bak de tomaten 2 minuten. Voeg de paprika en tuinbonen toe en bak ze 2 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Giet de tagliatelle af en meng de pasta met het tomatenmengsel en basilicumolie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika