Rilette van gerookte makreel

Rilette van gerookte makreel

Smulweb imageSmulweb

Rilette van gerookte makreel, lekker smeuiïg op een stuk stokbrood. Pluis het gerookte vlees uit elkaar en maak het geheel af met crème fraîche, sjalotjes, tabasco, zout, peper en Pernod. Zet het daarna lekker een poosje in de koelkast.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Pernod

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Rilette van gerookte makreel op tafel.

  1. Ontdoe de makreel van vel en graten en pluk het makreelvlees uit elkaar met een vork.
  2. Voeg de crème fraîche, de fijn gesneden sjalotjes, tabasco, zout en peper en de Pernod toe.
  3. Meng alles goed en zet het daarna een paar uur in de koelkast.
eet smakelijk