Gegrilde rosbief

Gegrilde rosbief

Smulweb imageSmulweb

Dat wordt genieten! Gegrilde rosbief, eerst ingewreven met rozemarijn, peper en knoflook. Grillen maar en dan even rusten in aluminiumfolie. Vervolgens in dunne plakken snijden en serveren. Smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gegrilde rosbief op tafel.

  1. Wrijf een mooi stuk rosbief van 500 gram (niet te plat) in met versgemalen peper, wat rozemarijn en knoflook uit de pers.
  2. Rijg het vlees aan grilleerpennen en grill onder de grill in 20 minuten rosé gebakken.
  3. Verpak het vlees in aluminiumfolie en laat het even rusten.
  4. Snijd het vlees in dunne plakken en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees