Bladerdeegpakketjes met gorgonzola of stilton

Bladerdeegpakketjes met gorgonzola of stilton

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke bladerdeegpakketjes met gorgonzola of stilton! Snijd de kaas in vingerdikke stukjes die passen op het plakje bladerdeeg. Bak de pakketjes in de oven voor ongeveer 15-20 minuten tot ze goudbruin zijn en geniet van de heerlijke kaaspasteitjes!

15 min bereiden

borrel

20 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bladerdeegpakketjes met gorgonzola of stilton op tafel.

  1. Laat het bladerdeeg ontdooien en snijd elk plakje in tweeën.
  2. Snijd de gorgonzola of stilton in vingerdikke stukjes die passen op de helft van het plakje bladerdeeg. Er moet aan alle zijden wat ruimte overblijven om het deeg dicht te plakken.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Leg op elk stukje bladerdeeg een stukje kaas en vouw de plakjes dubbel. Je krijgt dan mooie vierkantjes als je elke zijde goed aandrukt.
  5. Bestrijk de bladerdeegpakketjes met losgeklopte eidooier.
  6. Bak de pakketjes in het midden van de oven voor ongeveer 15-20 minuten tot ze goudbruin zijn.
  7. Haal uit de oven en geniet van de heerlijke kaaspasteitjes!
eet smakelijk