Gebakken kaasplak

Gebakken kaasplak

Smulweb imageSmulweb

Deze gebakken kaasplak is heerlijk krokant van de buitenkant en lekker zacht van binnen. Besmeer royaal met mosterd, wentel door bloempapje en paneermeel. Bak de plak snel aan beide zijden bruin in boter of margarine. Eet smakelijk!

10 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gebakken kaasplak op tafel.

  1. Besmeer de plak kaas royaal met mosterd.
  2. Wentel de plak door het bloempapje en daarna door het paneermeel.
  3. Verhit weinig boter of margarine in een anti-aanbakpan.
  4. Bak de kaasplak snel aan beide zijden bruin.
  5. Verschuif de kaasplak de eerste minuut niet.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken