- 60 g Walnoten gepeld, ongezouten
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Couscoussalade op tafel.
- Snijd bospeen in plakjes, courgette in blokjes, hak de munt, hak de walnoten, feta in blokjes, pers citroenen tot citroensap en pers knoflook. Wel rozijnen 5 minuten in heet water.
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg daarna de wortels toe en bak 3 minuten. Voeg dan de courgette toe en breng het mengsel op smaak met peper en zout. Laat nog 3 minuten op laag vuur garen.
- Maak ondertussen de couscous klaar en voeg er 1 eetlepel olijfolie aan toe. Meng de feta door de lauwwarme couscous zodat het kan smelten. Voeg vervolgens ook de rozijnen, walnoten, citroensap, groentemengsel en gehakte munt toe.