Zalmrolletjes met smeerkaas en kruiden

Zalmrolletjes met smeerkaas en kruiden

Smulweb imageSmulweb

Met de zalmrolletjes met smeerkaas en kruiden zet je op een eenvoudige manier een heerlijk borrelhapje op tafel. Geniet van de smaakvolle combinatie van gerookte zalm, smeerkaas, knoflook en kruiden. Serveer de rolletjes op een toastje en garneer met tuinkers.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zalmrolletjes met smeerkaas en kruiden op tafel.

  1. Pel het teentje knoflook en het sjalotje en snipper ze heel fijn.
  2. Pluk de blaadjes van de peterselie en hak ze fijn. Snijd de sprietjes bieslook in kleine stukjes. Snijd de helft van de tuinkers fijn.
  3. Roer de smeerkaas los en voeg het teentje knoflook, het sjalotje en de fijngesneden kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Leg de plakjes gerookte zalm op plastic folie en besmeer ze met het kaasmengsel.
  5. Rol met behulp van het plastic folie de zalm op tot een rolletje. Laat het enkele uren opstijven in de koelkast.
  6. Snijd er kleine stukjes van en serveer eventueel op toastjes. Garneer met de rest van de tuinkers.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Kruiden